Geniet tijdens een midweek zeilen van de geweldige natuur die Nederland vanaf het (zee)water te bieden heeft. Op maandagochtend wordt er onder het genot van een kop koffie  palaver gehouden waarbij we onze route bepalen. Afhankelijk van windrichting en kracht, zal Vlieland, Harlingen of Terschelling de eindbestemming zijn. Of een mooie zandplaat in de Waddenzee, waar we droogvallen en de volgende vloed afwachten. 

Bij gunstige wind zijn ook andere bestemmingen te bedenken, zowel rond het Wad als rond het IJsselmeer. Doordat er veel mooie havens langs de westkust van het zuidelijk IJsselmeer liggen, kunnen we een mooie route bedenken. Ga je een week mee? 

Alle zeilen bij tijdens een midweek zeilen

De bedden zijn opgemaakt met hoeslaken en kussentje met sloop.
Zelf zorgen jullie voor slaapzak of dekbed. Ook bestaat de mogelijkheid een (zomer)slaapzak te huren voor € 20,- per persoon, aan te geven bij boeking en contant af te rekenen aan het begin van de reis.

Indien jullie je eigen catering verzorgen, kunnen jullie beschikken over een goed geoutilleerde kombuis met 4-pits gastoestel en koelkast 100 liter met vriesvak.
Het is een goede scheepsgewoonte dat schipper & maat wat betreft eten en drinken bij jullie te gast zijn.

Bij meerdaagse tochten wordt het schip schoon achter gelaten zoals aangetroffen. De eindschoonmaak kan afgekocht worden.

vaarmogelijkheden behalve de midweek
zeilen zijn;

Een dagtocht, een weekendtocht, een weektocht of de
eet en drinkmogelijkheden

Neem contact op met de schipper.